fbpx

Welkom in onze winkel

advies- goud bhkopie

Wens jij bij je lingeriekeuze oprechte aandacht & ‘n kundig advies? Of met andere woorden; wens je plezierig te worden geholpen en met het voor jou juiste thuis te komen? Dan is Pé bodywear jouw adres.

Pé staat voor haar LINGERIE SPECIAAL zaak en adviseert persoonlijk bij elke lingeriewens.
Voor IEDERE VROUW van bescheiden tot grote cup; van zogezegd gewoon tot de dames met ’n ietwat lastigere lingerievraag en mammacare. Onze instelling is niet vlug nee te verkopen, maar samen te zoeken naar de best mogelijke oplossing.

Mogen wij je verwelkomen?
Zoek jij dus een persoonlijke zaak waar kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn? Waar het de eigenaresse haar passie is om met plezier en vakkennis de klant te helpen bij het maken van de juiste lingeriekeuze? Wees dan gewoon welkom bij Pé bodywear, door klanten omschreven als de huiskamer van de lingerie in Sittard-Geleen e.o.

Ook mammacare
Naast de gangbare collectie, levert Pé bodywear ook uitgekiende borstprotheses met allerlei prothesegeschikte lingerie, badmode & verzorgingsartikelen. Deze producten worden samengevat onder de naam mammacareproducten. Petra is dan ook gecertificeerd mammacarespecialist in het advies & aanmeten van borstprotheses. Zie het aparte hoofdstuk met uitgebreide info.

Check tevens onze FACEBOOK-site voor de laatste info.

petra_balie

Wellicht interessant om te weten?

  • Voor het passen hebben we twee ruime paskamers, waarvan een ruim genoeg om een derde persoon in mee te nemen.
  • Pé bodywear heeft een apart klantentoilet en is rolstoelvriendelijk.
  • Eigenaresse Petra Reulen is gediplomeerd MMCE adviseuse.
  • Om je, zeker op het vlak van de mammacareproducten, optimaal te informeren en adviseren is uiteraard tijd nodig. Daarom werkt Petra bij het aanmeten van de borstprothesen uitsluitend op afspraak. Mocht je echter (fysiek) niet in staat zijn om onze winkel te bezoeken, dan is er de mogelijkheid om bij je aan huis te komen.
  • We verzorgen eventueel ook de nodige aanpassing aan je lingerie. Hiervoor brengen wij een klein bedrag in rekening.

Bereikbaarheid
Pé bodywear is gevestigd in gemeente Sittard-Geleen. Gelegen aan de rand van Geleen, in de wijk ‘De Kluis’:

  • Voor de zaak is er voldoende gratis parkeerplaats.
  • Bushalte ‘KLUIS -Geleen’ stopt 50m vanaf de deur.
  • Treinstation ‘Geleen OOST’ is op 5 minuten lopen te bereiken.

Zie de pagina INFO & CONTACT voor de exacte gegevens
Op deze pagina vind je ook de link naar onze PRIVACYVERKLARING. Doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of je persoonlijke info zelf aan ons hebt verstrekt, verwerkt Pé deze. Pé bodywear doet er alles aan om je privacy te waarborgen

Bestellingen en/of reserveringen
Omdat wij vastleggen welke lingerie je hebt en welke aanpassingen er gedaan zijn, is het makkelijk om later nog eens een extra BH te bestellen.
BESTELLEN of RESERVEREN kan telefonisch of via de e-mail met het BESTELFORMULIER.

Ruilingen en/of retouren
Artikelen kunnen binnen 8 dagen na levering, in de winkel zelf worden geruild, mits het betreffende artikel onbeschadigd, niet gedragen of gewassen is én voorzien is van de originele verpakking en labels. Desgewenst krijgt deze geld retour bij retournering van niet-afgeprijsde artikelen. Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd.

welkom_in_de_winkel_2

welkom_in_de_winkel_3

Leuke link? Pé bodywear lingerie & mammacare is ook te vinden op www.lingerie-info.nl